luni, 17 decembrie 2012

dragostea inseamna un umar si un suflet cald

-Vorbeste-mi despre dragoste, ii sopti ea dulce la ureche. De fapt, ce e dragostea?
-Dragostea e atunci cand te simt aproape desi tu esti la sute de kilometri departare de sufletul meu. Dragostea mea esti tu, esti cea care imi trezeste sentimente nemaibanuite, cea care m-adoarme in fiecare seara cu un sarut dulce, esti cea pe care o sarut in miezul noptii, dis-de-dimineata sau oricand imi doresc. Esti persoana care imi este mereu alaturi, esti ingerul meu coborat din Cer, esti persoana cea mai importanta din viata mea..nu, de fapt, tu esti viata mea, dragostea mea. 
-Atunci, viata inseamna dragoste?
-Da, viata apare din dragoste. 
Dupa ce a inchis ochii, ea si-a pus capul pe umarul lui, parca repetand cuvintele proaspat auzite... Adora sa stea in bratele lui, se simte protejata de tot ce inseamna rau si durere..Pentru ea, dragostea inseamna un umar si un suflet cald, o inima buna si o imbratisare stransa atunci cand are nevoie. 
-Tu pe cine iubesti? se trezi ea deodata.
-Inainte de orice, te iubesc pe tine. Indiferent de ce a fost sau ce va urma, dragostea mea pentru tine nu va muri niciodata, ea va dainui vesnic...Tu m-ai schimbat radical, de fapt, tu ai scos la suprafata adevaratul chip al sufletului meu si pentru acest lucru iti voi fi recunoscator o viata intreaga. 
-Iti multumesc, striga ea implinita si, cu ochii inlacrimati, isi puse obrazul umed pe pieptul lui. Acolo se simte ea insasi, acolo ii aude si simte cel mai tare dragostea iubitului ei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu