miercuri, 24 octombrie 2012

Alege!

Uneori, cele mai mici detalii conteaza. Ne pierdem timpul sperand si creand idei desarte, insa fericirea e mereu aproape, e pe buze, pe ochi, prin par si in inima. Nu trebuie decat sa o cauti, sa o privesti mai atent, sa fii constient ca ea exista, ca doar tu trebuie sa ii simti prezenta.

Nu da la o parte oamenii si sentimentele lor! Viata e prea simpla, iar omul are liberul arbitru...Si, totusi, se teme intotdeauna sa aleaga. Ce sa aleaga? Orice. Oricand, la orice ora, viata e alcatuita din oportunitati, sanse, nesanse, dar mai ales alegeri. Cei fricosi aleg sa fuga, aleg sa nu aleaga. Si, totusi, fac o alegere.

E imposibil sa traiesti fara sa alegi...conteaza sa iti asumi responsabilitatea pentru ce ai ales si vei fi fericit.
Asta e cheia fericirii in viata.

Alege sa asculti rasetul sincer si infantil al partenerului tau, dar sa il asculti cu toata inima. Alege sa il iubesti si sa ii arati asta..gandeste-te daca tu ai fi in locul lui, ti-ai iubi partenerul?! Alege sa ii privesti ochii pana in profunzimea lor, sa ii distingi nuante de iubire si dorinte ascunse...alege sa descoperi duo-ul fiintei umane, trupul si sufletul.

Pune-ti intrebari.despre orice. Doar asa vei reusi sa fii fericit, chiar daca nu vei afla raspunsuri certe, insa doar asa vei alege sa te ridici, sa evadezi din cotidian, sa fii altfel. Doar asa, vei fii fericit.

Nu te teme, nu spera, alege ce crezi tu ca este bine, insa, dupa aceea, asuma-ti responsabilitatea!
Traieste dupa propriile reguli, nu da sfaturi si nu accepta sfaturi.
Nu te teme sa alegi. Doar asa vei trai cu adevarat.
Alege sa iubesti si vei fii iubit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu